Uitzwaaien is altijd leuker dan zelf weggaan!
Blijf op de hoogte en volg Madelon
27 April 2017 | Suriname, Paramaribo
Vandaag is het dan zover; Frans gaat weer naar huis.
Hij vliegt vanmiddag om half 6 en moet 3 uur van tevoren gaan inchecken.
Je hebt dan tenminste alle tijd om samen nog iets te gaan drinken en vooral Sharoek vindt het leuk om dat ook nog patatjes te gaan eten.
Iets voor half drie zit de bagage achterin de bak van de auto en wanneer we er zelf ook inzitten, vertrekken we richting Zanderij.
Het is altijd een stuk drukker richting het vliegveld, maar er wordt ook steevast harder gereden.
Het lijkt wel of mensen zo snel mogelijk het land willen verlaten.....
Het is niet heel erg druk en Frans gaat meteen inchecken.
Hij heeft zijn wandelstokken als handbagage mee naar binnen genomen, maar even later komt hij buiten met de mededeling dat ze toch in het ruim mee moeten.
Zijn nog wel geseald voordat hij ze achter moest laten.
Frans zegt dat we wel meteen weer terug naar huis kunnen gaan.
Want volgens hem heeft het weinig zin om al die tijd te gaan staan wachten tot hij naar binnen kan.
Had je het gezicht van Sharoek moeten zien!!
Ik nog zeggen dat we dit helemaal niet erg vinden, maar Frans vindt het onzin, dus nemen we maar afscheid.
Ik vraag nog wel even, of hij een foto wil maken, maar bedoelde meer van hem en Es en Sharoek.
Toch is het een leuke foto geworden, alleen heb ik de plek van Frans ingenomen.......
We lopen richting de auto, maar dan zeg ik dat we toch frietjes gaan eten, wel of geen Frans erbij.
Dus Sharoek helemaal gelukkig.
En wanneer we klaar zijn en even gaan kijken of Frans al weg is, zien we hem nog in de rij staan!
We kloppen op het raam en zwaaien nog even.
altijd leuk om iemand uit te zwaaien en zelf te blijven, toch??
Thuisgekomen is het toch wel stil in huis hoor.
Gewoon even een kwestie van wennen.
Frans, bedankt voor de tijd samen in Suriname!
Wie weet kom je nog eens terug?
wordt vervolgd..........